Intrebari frecvente

  • Home
  • Intrebari frecvente
Bine de stiut

Intrebari frecvente

Nu executam lucrari cu materialul clientului. Lucrarile vor fi realizate din materiale proprii de la furnizori de top, cu scule de ultima generatie, astfel putem garanta chiar si lucrarile de reparatii pe o perioada minima de 1 an, in functie de fiecare acoperis.

Serviciul de vizionare este gratuit. Este bine sa stiti ca ne deplasam pe tot teritoriul Romaniei

Problemele la acoperis de obicei sunt sesizate doar dupa infiltratii. Deci, daca nu aveti infiltratii prin acoperis nu trebuie sa va faceti griji.

Nu neaparat. Nimeni nu vrea de fapt sa schimbe complet un acoperis doar pentru niste infiltratii pe ici pe colo.. Este posibil sa aveti nevoie doar de lucrari de reparatie. Scurgeri pot aparea si din cauza faptului ca unele tigle s-au deplasat de exemplu. Cel mai bun mod de a determina daca intr-adevar aveti nevoie de interventii majore la acoperis este sa apelati la noi pentru o evaluare.

De fapt, nu exista tabla buna si tabla mai putin buna... exista doar acoperis bine executat, acela este un acoperis bun!

De obicei sunt doua tipuri de garantii. Producatorul de materiale pentru acoperisuri emite o garantie pentru defect de material. Contractantul de acoperis emite o garantie de manopera. In tandem, ambele garantii lucreaza impreuna pentru a va oferi acoperire totala.