0721125281-Reparatii acoperisuri si montaj Vrancea-Focsani

Avem o îndelungată experiență în montarea și repararea de diverse învelitori pentru acoperiș. Prin întâlnirea diverselor situații și probleme, și rezolvarea lor, am acumulat experiența care însemnă expertiza TOTAL-ACOPERIS. Această expertiză ne permite să garantăm calitatea lucrărilor executate de noi. Toate acestea, împreună cu onestiatea care ne dorim să caracterizeze TOTAL-ACOPERIS, devin parte a fiecărei colaborări TOTAL-ACOPERIS pentru lucrări de montaj sau reparații acoperișuri.
Total-acoperis - Reparatii Acoperisuri Total-acoperis - Reparatii Acoperisuri
Fiecare client este în aceiași măsură de important pentru TOTAL-ACOPERIS, iar din această perspectivă ne vom asuma lucrările de montaj și reparații care ne permit să onorăm fiecare aspect meționat mai sus.
În ce privește montarea unei învelitor noi, sau chiar construcția unui acoperiș nou, lucrurile pot părea destul de facile uneori. Sunt însă multe variabile de care trebuie să se țină cont. Dacă construcția unui acoperiș se face conform unui plan arhitectural și de rezistență, atunci lucrurile sunt mai clare. Cu toate acestea, aici intevine traspunerea în realitate a ceea ce este un plan. Felul cum se face aceasta ține mult de experiență și expertiză. Cunoașterea tipurilor de materiale și a cum interacționează ele în timp, rezultă în executarea lucrărilor din plan într-un mod corespunzător, ceea ce înseamnă o durată mare de viață a lucrării.
Pentru montarea unei noi învelitor pentru acoperiș, lucrurile sunt un pic mai complicate, exceptând cazul în care tipul de învelitoare este cuprins într-un plan arhitectural, adică a fost ales de către cineva avizat și doar experiența și profesionalismul executantului sunt variabilele. Experiența și expertiza sunt foarte necesare însă la înlocuirea unei învelitori vechi cu una nouă. Chiar dacă se înlocuiește o învelitoare cu același tip de învelitoare, trebuie verificat dacă structura a fost executată corespunzător pentru învelitoarea care urmează a fi înlocuită, dacă structura mai este stare corespunzătoare pentru montarea unei noi învelitor etc. Apoi trebuiesc înlocuite materilele care își pierd propietăție pentru care au fost proiectate sau nu mai pot fi folosite la noua învelitoare (folie anticondes etc).
Alegerea noului tip de învelitoare trebuie să țină cont de mai multe variabile, cum ar fi modul în care a fost construită structura acoperișului, panta acoperișului, înbinările între anumite pante de acoperiș și / sau alte structuri, tipul de condiții meteo la care va fi expusă etc, toate acestea restrângând lista la câteva tipuri de învelitori potrivite, uneori chiar la una. De exemplu, pentru un acoperiș cu o pantă foarte mică, singurul tip de învelitoare recomandat este cel de tablă îmbinată în dublu falț.
Nerespectarea celor expuse mai sus vor duce la probleme legate de infiltrații a apei prin acoperiș sau chiar la deteriorarea structurii. O infiltrație pe o perioadă mai îndelungată, care din varii motive nu este indentificată, dar care ajunge pe structura de lemn a acoperișului, în timp poate afecta acea parte de structură, făcând-o nesigură structural. Iar aici ajungem la celălalt serviciu oferit de noi, reparații de acoperișuri.
Reparațiile pot fi necesare fie ca urmare a executări lucrărilor într-un mod defectuos încă de la bun început, fie ca urmare a acțiunii factorilor naturali asupa acoperișului, prin îmbătrânirea uneia sau a mai multor componente ale acoperișului. În funcție de ce anume este afectat din structura acoperișului, reparațiile pot fi mai facile sau mai costisitoare din toate punctele de vedere – timp, bani etc. De exemplu, înlocuirea sistemului pluvial, în cele mai multe cazuri este considerată o lucrare mai facilă față de identificare unei infiltrații și înlocuirea părții de învelitoare afectate. Asta pentru că înlocuirea unui părți din învelitoare se face în oridinea inversă montării ei, deci necesită demontare, înlocuire și montare înapoi a învelitoarei și accesoriilor. Din acest motiv se poate ca uneori înlocuirea întregii învelitori să fie o soluție mai ieftină, mai ales dacă aceasta are deja o vârsă și poate ceda mai apoi în altă parte.
Când vorbim de hidroizilații de cele mai multe ori aceasta este singura opțiune. Aici durata de viață a materialelor nu este atât de mare ca a majorității învelitorilor de acoperiș, deci după îmbătrânire, remedierea unei infiltrații nu va prelungi impermeabilitatea decât cu puțin timp.
Așadar, fie că aveți nevoie de construcția unui acoperiș, începând chiar de la structură, fie că aveți nevoie de montarea unei învelitori, de hidroizolarea unei terase, sau a oricărui serviciu regăsit mai sus (nu suntem însă limitați doar la acestea), dorim să vă oferim serviciile noastre profesioniste, a expertizei, alături de onestitate în relațiile de afaceri. Pentru aceasta vă așteptăm să ne contactați.
Executăm lucrări de reparații și montaj acoperișuri în București și Ilfov, dar răspundem și solicitărilor din toată țara.

Contact:

Email: contact@total-acoperis.ro

Telefon: 0721 125 281

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *